Gsm vochtschade door schermbreuk

Uw gsm werkt niet meer zoals u gewend was, de batterij loopt snel leeg of laadt niet op, geluid werkt minder, er komen strepen en vlekken op het waterschade-gsm
scherm.
Is uw gsm misschien gevallen of  heeft u ergens met uw gsm tegenaan gestoten? Kijk dan eens goed naar het gsm scherm. Zit er misschien een barst(je) of scheur(tje) in?

De kans is dan groot dat er vocht in uw gsm is geslopen door deze barst. Dit vocht kruipt in alle onderdelen van uw gsm en langzamerhand valt alles uit, doordat er corrosie (=roest) op de onderdelen komt. Dan is het raadzaam snel naar een van de zaken van New Phone Repair te komen om op uw gsm een nieuw scherm te plaatsen. Een nieuw scherm plaatsen is veel voordeliger dan een nieuwe gsm kopen.

Gsm waterschade door vloeistoffen

Het kan natuurlijk ook zijn dat er een kop koffie of thee over uw gsm is gevallen, of dat uw gsm in de wc is gegleden, onze monteurs hebben dit soort verhalen vaak gehoord, dus alle ongelukken met een gsm zijn mogelijk. In dat geval gaat het echt om waterschade. Heeft u waterschade bij uw gsm gehad dan is het zaak te zorgen dat er geen kortsluiting plaatsvindt in uw gsm.

Dus;

  • Staat uw gsm aan, snel uitzetten
  • Staat uw gsm uit, nooit aanzetten, ook al bent u nog zo nieuwsgierig om te weten of uw gsm nog werkt

Om zo snel mogelijk het vocht uit uw gsm te krijgen is er de volgende truc. Pak een zak ongekookte rijst en stop uw gsm hierin, liefst op een warme plek. De korrels zuigen het vocht zoveel mogelijk op. Kom daarna zo snel mogelijk naar een van onze New Phone Repair zaken.

Onze monteurs maken uw gsm open en met een speciale chemische vloeistof wordt uw gsm behandeld om corrosie (=roest) tegen te gaan. Zij kunnen vaststellen welke onderdelen er defect zijn geraakt en maken een prijsopgave om deze onderdelen te vervangen. Zo’n reparatie is beduidend goedkoper dan het kopen van een nieuwe gsm

New Phone Repair; jarenlange ervaring in gsm reparaties, gespecialiseerd in vocht- en waterschade

Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in het herstellen van gsm’s. U kunt altijd gewoon langs een van onze zaken komen, en uw gsm ter reparatie aanbieden. Mocht u geen tijd hebben, dan kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen over uw vraag.

Mocht u geen tijd hebben om persoonlijk langs een van onze zaken te gaan, dan kunt u uw gsm ook opsturen volgens het stappenplan op onze website. Bij het opsturen van uw gsm wordt er een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag na reparatie) gehanteerd.

Gsm herstellen; snel en zonder tijdverlies

Wij herstellen uw gsm snel en deskundig. Voor de meeste defecten aan uw gsm moet u zo’n 45 minuten uittrekken. Maar u kunt gewoon in onze wachtkamer wachten. U kunt daar gebruik maken van onze wifi, dus u kunt uw bezigheden gewoon hervatten, terwijl u wacht op het herstel van uw gsm.

Voor ons is het duidelijk dat de moderne mens in deze tijd zijn gsm niet lang wil missen en constant bereikbaar wil zijn.
Wij hebben zaken in Gent, Antwerpen en Leuven en staan bekend om onze service en klantvriendelijkheid.

 

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.