Uw telefoon is uit uw jas- of broekzak gevallen, met verkeerde afloop. Uw glas ligt aan stukjes en uw telefoon reageert überhaupt niet meer. Wat is er aan de hand? Alleen een gebroken glas? Of erger? Zijn er misschien ook nog knopjes afgebroken? Uw telefoon is nog lang niet aan vervanging toe, dus u gaat op zoek naar een reparatiebedrijf voor telefoons. En als u in Zwijndrecht woont, komt u al gauw uit bij New Phone Repair, een bekend reparatiebedrijf, waar u al heel goede verhalen over gehoord heeft m.b.t. telefoon reparaties. En dat klopt, dat bedrijf is ons bedrijf, New Phone Repair.

New Phone Repair is goed te bereiken vanuit Zwijndrecht

Onze zaken, wij hebben er meerdere in België, zijn 6 dagen per week open. Wij ontvangen onze klanten hartelijk, dat merkt u meteen als u onze zaak binnenkomt. Als u met een vraag over een telefoon reparatie komt, zullen wij uw vraag uitgebreid beantwoorden. Geeft u ons het vertrouwen en levert u uw telefoon in voor een telefoon reparatie, dan spreken we tevoren met u de reparatieprijs en de reparatietijd door. Geen negatieve verrassingen na de telefoon reparatie. Wij werken tijdens de telefoon reparatie met het meest efficiënte gereedschap, dus hoeft u niet bang te zijn dat er persoonlijke gegevens op uw telefoon kwijtraken.

Een telefoon schermvervanging:  12 maanden garantie

Tijdens een telefoon reparatie vervangen wij de defecte of versleten onderdelen voor originele merkonderdelen. Daarom zijn onze telefoon reparaties hoog gekwalificeerd, uw telefoon ziet er weer als nieuw uit en werkt weer voor 100%. Komt u voor een schermvervanging, dan is deze schermvervanging binnen een half uur gefikst. En krijgt u op deze schermvervanging ook nog eens 12 maanden garantie. Dat is dus kiezen voor zekerheid in de toekomst. Bij New Phone Repair bent u vanuit Zwijndrecht daadwerkelijk aan het juiste reparatie-adres!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.