U bent op zoek naar een zaak waar u met uw kapotte telefoon naar toe kunt gaan. Een zaak in de buurt van uw woonplaats Wijnegem, waar u advies kunt vragen over een telefoon reparatie. Een zaak waar men niet probeert u meteen een nieuwe telefoon aan te praten. Want u wilt uw telefoon laten repareren, omdat u zeer gehecht bent aan uw vertrouwde telefoon. Maar u wilt uw telefoon niet aan het eerste beste repairbedrijf ter reparatie geven. U moet er van overtuigd zijn dat het bedrijf zorgvuldige telefoon reparaties uitvoert, uw gegevens in stand houdt op uw telefoon, en  dat de reparatieprijzen betaalbaar zijn. Dan zit u in Wijnegem prima, want vlak bij u in de buurt is de repairshop New Phone Repair gevestigd, die aan al uw voorwaarden voldoet t.a.v. telefoonreparaties.

Vanuit Wijnegem is New Phone Repair goed te bereiken

Het service team van New Phone Repair staat 6 dagen per week klaar om uw telefoon ter reparatie aan te nemen. Komt u alleen maar voor advies, dan informeren zij u uitgebreid en duidelijk. Bij New Phone Repair staat transparantie hoog in het vaandel, duidelijkheid voor beide partijen. Als u uw telefoon laat repareren, dan zal men u van te voren inlichten wat de telefoon reparatie inhoudt, wat de prijs van de telefoon herstelling zal zijn en of u op de telefoon reparatie kunt blijven wachten. In 95% van de gevallen, zal dat inderdaad zo zijn, en kunt u in de wachtkamer tijdens de reparatietijd van een kop koffie gaan genieten.

Een telefoon schermvervanging:  12 maanden garantie in Wijnegem

Tijdens een telefoon reparatie worden altijd merkmaterialen gebruikt, van het merk en model van uw eigen telefoon. Dit maakt de telefoon reparatie hoog gekwalificeerd, uw telefoon lijkt en werkt weer als nieuw. Komt u voor een schermvervanging, omdat door een stootpartij uw telefoonglas is gebroken, dan zet de monteur binnen een half uur een volledig nieuw scherm op uw telefoon. Dit is een van de snelste herstellingen die men bij New Phone Repair uitvoert.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.