Wie heeft er in deze moderne tijd nu geen telefoon? Praktisch iedereen, maar gelukkig heeft niet iedereen dezelfde telefoon, uiteenlopend van de meest ouderwetse gsm tot aan de nieuwste smartphone. En al deze telefoons kunnen ooit een keer defect raken. Al is het maar omdat u uw telefoon een keer laat vallen, of omdat er een onderdeel aan uw telefoon, uw gsm of uw smartphone kapot gaat. Een defect scherm, een gescheurde achterkant of vastlopende software. Het kan u allemaal overkomen. De monteurs in ons bedrijf, New Phone Repair te Namen, horen hier de meest vreemde verhalen over. En daarom staan zij voor u 6 dagen per week klaar, klaar om uw telefoonreparatie, uw smartphone herstelling, de vervanging van een gsm onderdeel  tot volle tevredenheid van u uit te voeren.

Gediplomeerde monteurs repareren uw telefoon reparatie Namen

New Phone Repair staat in België bekend om haar degelijke, gespecialiseerde telefoonreparaties. Wat ook het defect aan uw telefoon of gsm  is, onze monteurs komen hier wel uit. Zij werken met modern gereedschap om uw gsm reparatie uit te voeren, en mochten er onderdelen in uw gsm vervangen moeten worden, dan worden hiervoor alleen originele onderdelen voor gebruikt. Bij New Phone Repair wordt alleen maar gewerkt met originele materialen van het merk van uw defecte telefoon, gsm of smartphone. In onze zaak te Namen liggen de meeste materialen die gebruikt worden voor een telefoon reparatie op voorraad, klaar om ingezet te worden in uw defecte smartphone. Een telefoon reparatie duurt doorsnee slechts een klein half uurtje, zeker als de telefoon reparatie bestaat uit het vervangen van een defect onderdeel. In de tussentijd kunt u gewoon een lekkere kop koffie drinken in onze wachtkamer te namen.

Een telefoon reparatie Namen; bij New Phone Repair krijgt u hierop garantie.

Wat ook het merk of model van uw telefoon, gsm of smartphone is, wij garanderen iedere reparatie hieraan. Dat durven wij te doen omdat onze reparateurs hoog gekwalificeerd zijn voor telefoonreparaties, omdat wij met geavanceerde tools werken tijdens de gsm reparaties en omdat wij merkonderdelen inzetten tijdens de smartphonereparaties. Wij zijn ervan overtuigd dat u na de telefoonreparatie voor 100% tevreden zult zijn, daarom bieden wij u ook garantie op iedere telefoon reparatie aan. Komt het zelfde defect binnen 12 maanden weer terug, dan kunt u van ons een gratis gsm reparatie verwachten. Uw rekening is uw garantiebewijs! New Phone Repair: de juiste zaak voor uw smartphone reparatie

.

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.