Wij, New Phone Repair, zijn een gekwalificeerd reparatiebedrijf in de buurt van Deurne, gespecialiseerd in snelle deskundige telefoon reparaties, waar u in de meeste gevallen op kunt wachten. Mocht u ons bedrijf nodig hebben, omdat uw telefoon niet meer functioneert, dan zijn wij vanuit Deurne zeer goed bereikbaar, ca 10 minuten rijden. Als u de reviews van eerdere klanten leest over hun eindoordelen over onze telefoon reparaties, zult u begrijpen dat wij trots zijn op onze repairshop. Zij zijn zeer tevreden over de afhandeling, de service en de prijs van de telefoonreparaties, die zij bij ons, New Phone Repair, hebben laten doen.

Een vlotte telefoon reparatie Deurne

Onze monteurs zijn erop getraind de telefoon reparaties zeer snel uit te voeren, omdat zij weten dat de klanten van New Phone Repair mensen zijn, die midden in het leven staan. Een modern leven waar een telefoon een onmisbaar apparaat is. Als de telefoon dan ook gaat disfunctioneren, dan is het tijd om rap naar een deskundige repairshop te gaan, waar telefoonherstellingen snel maar zorgvuldig worden uitgevoerd. Telefoon reparaties, die betaalbaar zijn, maar waarvoor wel hoog kwalitatief materiaal voor wordt gebruikt, en waar monteurs werken, die gediplomeerd zijn in het uitvoeren van telefoonreparaties. Dan komt u dus gewoon naar onze New Phone Repair shop in de buurt van Deurne, waar al deze eisen realiteit zijn. Wij gebruiken voor telefoon reparaties alleen maar originele merkonderdelen, onze monteurs zijn gecertificeerd en onze tarieven scherp concurrerend

Een schermvervanging aan uw telefoon Deurne: zo gebeurd

De merkonderdelen voor de telefoon reparaties liggen nagenoeg in al onze repairshops  op voorraad, klaar om gebruikt te worden voor een telefoon herstelling. Dit geldt zeker voor de voorraad nieuwe schermen, die gebruikt worden om een gescheurd glas op uw telefoon te vervangen. Heeft u een nieuw glas nodig, omdat er door een valpartij een scheur in uw glas is gesprongen, dan vervangt onze monteur uw oude gescheurde glas voor een totaal nieuw scherm. Een herstelling van nauwelijks een half uur, u kunt erop wachten! .

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.