Hoever is de dichtstbijzijnde reparatiewinkel voor een niet werkende telefoon vanuit Brecht? Welke reparatiewinkel kan men u aanbevelen, als uw telefoon defect is? Want u wilt uw dure telefoon niet naar de eerste beste repairshop brengen, daarvoor is uw telefoon te duur. U vraagt rond in Brecht en komt absoluut uit bij ons, New Phone Repair. Want wij repareren al jarenlang defecte en uitvallende telefoons en doen dit met veel deskundigheid en enthousiasme. Wij houden van ons vak, en scholen ons regelmatig bij in de nieuwste telefoon reparatie technieken. Wij willen op de hoogte blijven van de nieuwste uitvindingen op telefoon reparatiegebied.

Vanuit Brecht bent u in een mum van tijd bij New Phone Repair

Wij nemen alleen monteurs in dienst, die gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Wij voeren onze telefoon reparaties standaard uit met originele  onderdelen, van het merk van uw telefoon. Ongeacht of dit een ouder model telefoon is, of het nieuwste model wat net op de markt is. In onze reparatieshops, ook in de shop die vlak bij Brecht ligt, liggen de originele merk materialen op voorraad, klaar om ingezet te worden ter vervanging van beschadigde onderdelen in uw telefoon. Wij gebruiken voor de telefoon herstellingen moderne tools, waardoor u met uw telefoon geen risico loopt op verlies van persoonlijke gegevens.

Een schermvervanging;  een gegarandeerde telefoon reparatie Brecht

Onze telefoon reparaties duren gemiddeld slechts 45 minuten. Dat is niet lang, u kunt praktisch op iedere telefoon reparatie in onze wachtkamer wachten. Daar staat de koffie klaar en kunt u gebruik maken van onze Wifi, die wij gratis aan onze klanten aanbieden. Komt u voor een schermvervanging aan uw telefoon, dan is de reparatietijd extra kort. Een schermvervanging duurt nog geen half uur. Voordat u uw koffie op heeft, is uw gebroken telefoonglas alweer vervangen door een glashelder nieuw scherm. Dat is met recht een spoed telefoon herstelling!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.