U woont of werkt in Brasschaat en heeft voor uw werk en uw privé vaak uw telefoon nodig. U bent zo’n beetje 24 uur per dag online en wilt dit ook graag zo houden. Maar een telefoon die dagelijks in de handen gehouden wordt, is een kwetsbaar apparaat. Er komt een ogenblik dat u even niet oplet en uw telefoon laat kletteren op de grond. Met als schade een scheur, een afgebroken knop of een telefoon die gewoon niet meer aangaat. Alleen een deskundige telefoon reparatie kan een oplossing voor u zijn. Maar waar en bij wie moet deze telefoon reparatie plaatsvinden ?

Vanuit Brasschaat in no time  naar een telefoon repairshop

Vlakbij Brasschaat is een repairshop gevestigd, een repairshop voor deskundige telefoon reparaties met de naam  New Phone Repair, u rijdt hier vanuit Brasschaat binnen 10 minuten naar toe. Deze reparatiezaak is 6 dagen per week geopend, dus u kunt er eigenlijk naar toe gaan wanneer u wilt. De monteurs staan klaar om uw defecte telefoon aan te pakken. Zij bekijken uw gevallen telefoon, testen hem en komen bij u terug met een uitgebreide diagnose van het mankement aan uw telefoon. Zij bespreken met u wat uw telefoon reparatie gaat kosten, welke onderdelen zij eventueel moeten vervangen en hoe lang u op deze telefoon reparatie moet wachten. Aan u de keus of uw telefoon deze telefoon reparatie nog waard is.

Een schermvervanging;  New Phone Repair geeft hier 12 maanden garantie op

Wilt u echter graag uw eigen telefoon houden? Omdat u eraan gehecht bent, u precies weet hoe deze telefoon werkt, en omdat uw persoonlijke gegevens hierop staan? Dan gaat u akkoord met het voorstel van de New Phone Repair monteur en gaat deze ook acuut aan de slag met de telefoon reparatie. De meeste telefoon reparaties duren niet lang, gemiddeld 3 kwartier. Gaat het echter slechts om een schermvervanging, dan is de reparatieduur nog geen half uur. Een schermvervanging is een superspoedreparatie bij New Phone Repair, een topprestatie in telefoonreparaties!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.