U bent in het bezit van een Sony xperia z en tot nu toe heeft het toestel prima gefunctioneerd. Maar helaas lijkt het erop dat uw Sony xperia z mankementen gaat vertonen.
Dat is heel vervelend, want niemand  in deze moderne tijd zit er op te wachten om onbereikbaar te zijn.xperia-z-reparatie

U wilt gewoon bereikbaar zijn voor uw vrienden, zaken en werk. Is er misschien een ongelukje met uw Sony xperia z gebeurd. Is hij gevallen of is er misschien waterschade? Loopt de batterij snel leeg, of laadt hij juist niet op, doen de knopjes aan de zijkant het niet meer?

 

 Vocht- en waterschade bij uw Sony xperia z reparatie door stoten of vallen

Misschien zit er een barst of een scheur in het scherm? Dat kan als u uw Sony xperia z heeft laten vallen of met het toestel ergens tegen aan bent gestoten. De kans dat er een barst in uw Sony xperia z scherm zit is dan levensgroot. Dat u het minder goed kan zien is vervelend, maar de gevolgen van een scheur in uw Sony xperia z scherm kunnen veel groter zijn.

De kans bestaat dat er vocht in het toestel trekt en door dit vocht ontstaat er corrosie (roest) op de onderdelen in uw Sony xperia z. Dit gaat geleidelijk aan, maar u merkt dat er iedere keer meer onderdelen zullen uitvallen.

Het beste in dit geval is zo snel mogelijk naar een van de zaken van New Phone Repair te komen om uw Sony xperia z scherm te laten vervangen. Een scherm vervangen kost maar zo’n 30 a 40 minuten, klaar terwijl u wacht. Mochten er al meer onderdelen defect geraakt zijn, dan bespreken onze monteurs met u de schade van uw Sony xperia z, en aan u is de beslissing of uw Sony xperia z gerepareerd gaat worden.

Uw Sony Xperia Z reparatie heeft waterschade.

Het kan ook u gebeuren dat u uw Sony xperia z per ongeluk in de toilet liet vallen of dat uw Sony xperia z in de wasmachine is mee gewassen. U stond in een flinke regenbui te bellen of er ging een kop koffie over uw Sony xperia z scherm. In dit geval is de water- en vochtschade waarschijnlijk groter.

Wat u nooit moet doen is;

  • Uw Sony xperia z aanzetten om te controleren of hij het nog doet

Door het aanzetten van het toestel ontstaat er kortsluiting en is de schade groot.

Wanneer het toestel nog aanstaat zet u het zo snel mogelijk uit, u droogt uw Sony xperia z af met een zachte doek.

Daarna pakt u een zak ongekookte rijst en legt uw Sony xperia z in deze zak op een warme plek. De rijstkorrels zuigen zo veel mogelijk het vocht uit uw toestel.

Wat u nooit moet doen is;

  • Uw toestel in magnetron, oven o.i.d. leggen en er ook geen haardroger op los laten!

Daarna komt u zo snel mogelijk naar een van onze zaken. De monteurs van new Phone Repair  halen uw  Sony xperia z uit elkaar en leggen hem in een bepaalde chemische vloeistof. Hierdoor voorkom je dat er corrosie plaats vindt en wordt het vocht verwijderd .Daarna wordt bekeken hoe de schade is en wordt er een prijsopgave gemaakt.

Uw Sony xperia z reparatie door deskundige monteurs.

De monteurs van New Phone Repair verstaan hun vak, zij zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Dat kan niet anders want ook reparatietechnieken veranderen.

Zij staan 6 dagen per week voor u klaar om .bv. een nieuw Sony xperia z scherm te monteren, maar ook om andere defecten te repareren. Omdat er bij New Phone Repair gewerkt wordt met originele onderdelen van  het Sony xperia z toestel, wordt er op iedere (scherm) reparatie ook 6 maanden garantie gegeven.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.