Smartphone reparatieDe monteurs van New Phone Repair zijn gespecialiseerd in alle smartphone reparaties en / of vragen met betrekking tot deze reparaties of andere soort problemen aan je smartphone.

Zij zijn vakkundig en snel en helpen je bij je vragen omtrent je smartphone reparatie.

New Phone Repair heeft al 6 jaar ervaring in reparaties van smartphones, de monteurs van New Phone Repair worden constant bijgeschoold in de nieuwste technieken en de nieuwste modellen. Daardoor kunnen zij ook snel en vakkundig werk afleveren.

Bij New Phone Repair is het mogelijk om meteen met je smartphone langs te komen voor een reparatie. Is de vraag voor reparatie niet duidelijk dan zullen wij een onderzoek doen. Hierna zullen wij je laten weten wat de eventuele kosten zijn voor de reparatie van je smartphone. Aan jou de keuze of je de smartphone wilt laten repareren.

Smartphone reparaties worden uitgevoerd volgens de strenge eisen

De reparaties nemen ongeveer 30 à 45 minuten in beslag

Je kunt gewoon in de wachtkamer wachten en een kop koffie gebruiken en eventueel doorgaan met je werkzaamheden d.m.v. onze Wi-Fi.

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen bij ons in de vestiging, dan kunt je je smartphone ook opsturen voor herstel. Lees hiervoor het stappenplan op de website. Je dient je smartphone reparatie wel aan te melden via onze website in dit geval.Bij het opsturen van de smartphone hanteren wij een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag).

Enkele handelsmerken van New Phone Repair

  • Correcte opvolging van elke herstelling met geregeld een update.
  • Wij maken gebruik van 100% originele onderdelen
  • Onze monteurs zijn professionals en worden wekelijks bijgeschoold
  • Snelle en professionele reparaties
  • No cure = no pay
  • Kosteloos onderzoek*
  • Zes maanden garantie op geplaatste onderdelen*

*Niet van toepassing op waterschadetoestellen.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.