Vallen er functies bij uw GSM uit? Loopt opeens de accu snel leeg of laadt uw GSM niet eens meer op? Krijgt u geen verbinding met wifi of kraakt uw microfoon? Allemaal lastige problemen bij een GSM. Misschien laten vallen, of er iets per ongeluk opgezet? Vocht in geslopen?

Het kan allemaal met een GSM gebeuren. De reparateurs van New Phone Repair in Schilde hebben dit soort ervaringen al vaak gehoord. En hebben maar één oplossing: een snelle en deskundige GSM reparatie bij New Phone Repair in Schilde.

Een GSM reparatie hoeft niet lang te duren, want bij New Phone Repair begrijpt men heel goed dat u uw GSM niet lang wil missen voor een GSM reparatie.

Het liefst blijft u gewoon in de repairshop op uw GSM reparatie wachten, om vervolgens weer met een gerepareerde GSM append en bellend de reparatieshop te Schilde te verlaten. En New Phone Repair speelt in op uw wens. Zij werken onder het motto “klaar terwijl u wacht”.

GSM reparatie Schilde: alleen door gecertificeerde reparateurs

Bij New Phone Repair worden alleen gediplomeerde monteurs aangenomen, monteurs die ervaring hebben in GSM reparaties, precies weten hoe ze snel een GSM reparatie moeten afhandelen gsm reparatie schildemet gebruik van het juiste gereedschap. En zonder risico dat er gegevens van uw GSM kwijtraken.

U levert uw defecte GSM bij ons reparatieteam in, de monteurs testen uw GSM en geven u een gedetailleerd verslag van de schade aan uw GSM. Zij bespreken met u hoe zij uw GSM gaan herstellen en geven u het laatste woord.

Laat u uw toestel in handen van de monteur voor een GSM reparatie, of neemt u uw GSM mee naar huis? In de praktijk blijkt dat 95% van de klanten hun GSM in de reparatieshop achterlaat, omdat zij een groot vertrouwen hebben in de deskundigheid van de reparateur en ook mede dankzij de scherpe reparatietarieven die New Phone Repair in Schilde hanteert voor een GSM reparatie.

Een GSM reparatie in Schilde; klaar terwijl u een kop koffie drinkt

U vreest misschien dat een GSM reparatie veel van uw tijd in beslag neemt, maar de GSM reparatie tijd zal u verbazen. Een scherm-, behuizing- of accuvervanging duurt slechts een klein half uurtje.

Voordat u uw kop koffie op hebt, staat de monteur weer voor u in de wachtkamer met een herstelde GSM. Een waterschadetoestel kan langer duren, maar de monteur maakt hiervoor een scherpe inschatting van reparatietijd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. U weet snel waar u aan toe bent bij New Phone Repair: New Phone Repair staat voor transparantie op het gebeid van GSM reparaties.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.