De naam Samsung is een van de meest waardevolle merknamen ter wereld en behoort tot de top 20 bekendste merknamen. Dus als u de trotse bezitter bent van een smartphone of tablet van Samsung  zult u er alles aan doen om uw Samsung niet te beschadigen.

Toch kan dit ook u gebeuren. En met u vele anderen. Er zitten veel functies op uw Samsung en die kunnen dus inderdaad wel eens defect raken, b.v. uw scherm kan breken, uw accu laadt niet meer op, uw software is niet meer up to date, uw wifi doet het niet meer of het geluid valt weg.samsung-hersteldienst

Dan wilt u uw Samsung zo snel mogelijk laten herstellen, want u wilt voor zaken en vrienden zo veel mogelijk beschikbaar blijven. Maar u wilt uw Samsung niet lang missen voor een hersteldienst, dus waar is een betrouwbaar en deskundig adres voor een Samsung hersteldienst te vinden?

In Antwerpen en Gent Brugge  is een Samsung hersteldienst

New Phone Repair heeft vestingen in Antwerpen, Gent Brugge en Leuven en zij werken al jarenlang met het merk Samsung. Ook bij New Phone Repair kunnen we niet om dit populaire merk heen.

De monteurs van New Phone Repair zijn in staat alle modellen en merken smartphones en tablets te herstellen, dus ook uw Samsung. En zij werken met het uitgangspunt; klaar terwijl u wacht.

Dus u hoeft uw Samsung niet lang te missen voor een hersteldienst. Moet uw Samsung scherm vervangen worden? Of is het cameraatje defect?

Zowel voor Samsung smartphones als voor Samsung tablets hebben wij de juiste onderdelen en expertise in huis.

Wij repareren met originele onderdelen en het modernste gereedschap, dus u hebt de garantie dat de hersteldienst deskundig wordt gedaan. Daarom durven wij u ook 6 maanden garantie te geven op uw Samsung hersteldienst.

Voor een Samsung hersteldienst; bij New Phone Repair bent u bij het juiste adres

Hoe pakken wij dat aan? Wel, u brengt uw beschadigde Samsung binnen in onze winkel of u stuurt het naar ons op. Het brengen is eenvoudig, zonder afspraak kunt u bij ons terecht, 6 dagen per week, en u kunt voor de deur parkeren.

Op vrijwel alle Samsung hersteldiensten kunt u wachten in onze wachtkamer, waar de koffie klaar staat en gratis wifi is. Onze experts onderzoeken dan uw Samsung en doen de nodige vervangingen.

Als u geen tijd hebt om uw Samsung persoonlijk af te geven bij een van onze vestingen, dan kunt u gebruik maken van onze opstuur service. Leest u a.u.b. hiervoor het stappenplan op onze site. Is er nog iets niet duidelijk of hebt u nog vragen over onze service? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons.  Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.