Heeft u mankementen aan uw Samsung galaxy s6? Bij New Phone Repair  bent u aan het juiste adres om uw Samsung galaxy s6 te laten repareren.

Wij bieden een vakkundige deskundige  reparatiedienst aan. Uw Samsung galaxy s6 wordt door onze monteurs  snel en vakkundig gerepareerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid in de nieuwste reparatietechnieken, en worden steeds bijgeschoold als er nieuwe modellen van Samsung smartphones uitkomen.

samsung-hersteldienst

Reparatie van uw Samsung gebeurt volledig in eigen beheer in ons reparatiezaken in Antwerpen, Leuven en Gent te België.
Iedere dag voeren wij  verschillende Samsung reparaties uit op alle modellen die er zijn. Hoe oud of nieuw uw model ook is, alle reparaties kunnen uitgevoerd worden.

U kunt altijd langskomen zonder afspraak waarna wij direct aan de reparatie beginnen. De reparatie is klaar terwijl u wacht. Voor de meeste reparaties hoeft u maar zo’n 6 kwartier uit te trekken. Wij beschikken over alle originele onderdelen uit eigen voorraad.

Na reparatie zal uw Samsung galaxy s6 weer als nieuw functioneren.

Samsung galaxy s6 reparatie; scherm vervangen

Wij verzorgen alle mogelijke reparaties aan uw Samsung galaxy s6. Toch is het vervangen van het scherm een van de meest voorkomende reparaties van de Samsung galaxy s6.

Vervangen van een scherm is vaak veel voordeliger dan aanschaf van een nieuwe Samsung galaxy s6. Vaak wordt de reparatie zelfs door uw verzekering vergoed. Hierdoor heeft u een gratis Samsung galaxy s6 reparatie.

Wij repareren uw Samsung galaxy s6 uiteraard met 100% originele onderdelen. Die onderdelen hebben wij uit eigen voorraad. Daarom kunt u gewoon langs een van onze zaken komen en kunt u gewoon wachten op het herstellen van uw Samsung galaxy s6. Op onze reparaties bieden wij u ook garantie.

Samsung galaxy s6 reparatie vakkundig

U kunt bij onze zaken gewoon met uw kapotte Samsung galaxy s6 langskomen. Gaat het om het vervangen van glas, dan duurt dit vervangen slechts een half uurtje. Is er door de glasbreuk ook vocht- of waterschade opgetreden, dan moet u op zo’n 1 ½ uur rekenen.

Onze monteurs verwijderen dan het vocht uit uw Samsung galaxy s6, bekijken de verschillende onderdelen uit het toestel of ze nog functioneren en bespreken dan met u de reparatie en onkosten.

Aan u de keuze wat u wilt.  Ook zijn onze monteurs deskundig in het stellen van een goede diagnose t.o.v. andere mankementen, te denken valt aan software, geluid, gebroken achterkanten en slechtwerkende batterijen.

Samsung galaxy s6 reparatie snel

Mocht u geen tijd hebben om langs een van onze zaken te komen , dan bieden wij u de mogelijkheid om uw Samsung galaxy s6 naar ons op te sturen. Op onze website leest u hierover in het stappenplan.

De reparatie duurt dan ongeveer 6 dagen. Tijdens het vervoer is uw Samsung galaxy s6 verzekerd. Op alle reparaties geven wij garantie. Al onze prijzen zijn inclusief montage en BTW.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.