Heeft u pech met uw Samsung Galaxy en werkt hij niet meer zoals u gewend was?
En u wilt graag 24 uur per dag bereikbaar zijn voor vrienden en kennissen, en altijd zonder problemen kunnen appen en internetten?  Kom dan langs voor uw reparatie in Gent of Antwerpen.

Dan is het tijd uw Samsung Galaxy eens te laten doorlichten door een vakkundig repairbedrijf voor smartphones, om te zien waar er ergens een defect zit in uw Samsung Galaxy en hoe deze gsm te repareren is.

Zo’n onderzoek moet u dan wel laten verrichten door een vakkundig bekend staand bedrijf, zoals b.v. New Phone Repair, waar men jarenlange ervaring heeft in het repareren van Samsung Galaxy’s en waar alleen maar gecertificeerde medewerkers werken, die al talloze reparaties aan Samsung Galaxy’s achter de rug hebben.

Zij zijn van alle defecten met bijbehorende reparaties op de hoogte en voeren die reparaties snel en deskundig uit.

Een Samsung Galaxy reparatie; vakkundig en snel

Hoe werkt men bij New Phone Repair? U komt met uw defecte Samsung Galaxy naar een van onze vestingen in België. U geeft uw Samsung Galaxy aan de reparateur, die test uw Samsung Galaxy, bespreekt met u de schade en de reparatie hiervan en laat u de keuze, repareren of meenemen.

In de praktijk blijkt dat praktisch iedereen kiest voor een reparatie aan zijn Samsung Galaxy, repareren is immers stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Samsung Galaxy.

Bij New Phone Repair repareert men alleen met originele Samsung onderdelen, geen namaak dus, daarom is de reparatie van hoge kwaliteit. Op de reparatie geeft men u dan ook 6 maanden garantie. En u zult versteld staan van het tarief van de Samsung Galaxy reparatie, New Phone Repair hanteert sterk concurrerende prijzen, vergelijkt u deze maar eens met andere repairshops!

Een Samsung Galaxy reparatie: alleen gedaan door specialisten

Voor uw Galaxy reparatie kunt u zonder afspraak een van onze vestigingen binnenlopen. De reparaties duren allen ongeveer een half uur. U kunt op de reparatie aan uw Samsung Galaxy onder het genot van een gratis kop koffie wachten in onze wachtkamer, waar u eventueel ook gebruik kan maken van onze gratis aangeboden wifi.

Woont u niet in de buurt van een van onze vestigingen? Geen probleem, u kunt uw defecte Samsung Galaxy ook naar ons opsturen.  Hiervoor volgt u het stappenplan op de site. Uw Samsung Galaxy is tijdens dit transport verzekerd.

Enkele handelsmerken van New Phone Repair

  • Correcte opvolging van elke herstelling met geregeld een update.
  • Wij maken gebruik van 100% originele onderdelen
  • Onze monteurs zijn professionals en worden constant  bijgeschoold
  • Snelle en professionele reparaties met technisch hoogstaand gereedschap
  • No cure = no pay
  • Kosteloos onderzoek*
  • Zes maanden garantie op geplaatste onderdelen*

*Niet van toepassing op waterschadetoestellen.

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.