Ook al bent u nog zo zuinig en precies op uw Nokia, er kan altijd van alles gebeuren met uw toestel. Uw Nokia kan uit uw zak vallen op een harde ondergrond, er kan koffie over bier over heen gaan, hij kan zelfs per ongeluk in de wasmachine terecht zijn gekomen. De monteurs van New Phone Repair horen dit soort verhalen dagelijks en kijken niet meer vreemd op.

Ook voor de nieuwe Nokia Lumia 930 staat het team klaar voor uw reparatie.

New Phone repair is specialist in de reparatie van de Nokia Lumia 630, de Nokia Lumnia 625, de Nokia Lumia 1020 en de Nokia Lumia 820.

U kunt natuurlijk gelijk een nieuwe Nokia gaan kopen, maar laat u eerst even door New Phone Repair  informeren naar de kosten van een Nokia reparatie. Meestal is dit veel voordeliger en functioneert uw Nokia daarna weer als vanouds.nokia-reparatie

De meeste reparaties aan uw Nokia zijn vervangingen van kapotte onderdelen, denk aan schermvervanging, achterkant vervanging, accuvervanging. Deze vervangingsreparaties zijn binnen een half uur klaar en u kunt gewoon in de zaak van New Phone Repair wachten op uw herstelde Nokia. Voor andere reparaties, b.v. vocht- of waterschade, moet uw Nokia opengemaakt worden.

Onze monteur bekijkt de schade aan de onderdelen die ontstaan zijn door het gevolg van vocht in uw Nokia , hoeveel corrosie (=roest) er is ontstaan en bespreekt met uw hoe en welke reparatie en vervanging aan onderdelen van uw Nokia moet plaatsvinden. Aan u altijd de keus of u uw Nokia wilt laten repareren. Onze ervaring is dat u op  de meeste reparaties gewoon kunt wachten onder het genot van een kop koffie.

Nokia reparatie ; door vakbekwame monteurs

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd, hebben liefde voor hun vak en een grote vakkennis. Zij zijn in staat alle modellen, oudere en de meest moderne, smartphones te repareren, ongeacht het merk. Zij werken altijd met originele onderdelen, die New Phone Repair constant op voorraad heeft. Ook de onderdelen van uw Nokia zijn voorradig.

De monteurs van New Phone Repair, met zaken in Antwerpen en Gent, werken deskundig en snel. Als u met uw defecte Nokia in een van onze zaken komt, dan stellen zij supersnel een diagnose over het mankement aan uw Nokia. Daarna bespreken zij met u het onkostenplaatje.
Dat onze monteurs vakwerk afleveren kunt u lezen bij de beoordelingen op onze site. De beoordelingen over onze eerdere reparaties zijn goed, en dat wil men bij new Phone Repair ook zo houden.

Nokia reparatie ; u kunt op de reparatie wachten

U kunt voor uw Nokia reparatie 6 dagen per week langskomen in een van onze zaken in Antwerpen, Gent en Leuven. Onze zaken zijn zodanig gesitueerd, dat u altijd makkelijk kunt parkeren.

In al onze zaken stellen wij onze klanten gratis wifi ter beschikking, zodat u eventueel uw werkzaamheden kunt voortzetten op laptop o.i.d.

Zo gaat er voor u geen tijd verloren aan nutteloos wachten. In deze moderne dynamische tijd wilt u liever constant beschikbaar zijn voor uw sociale contacten, en dat wordt bij New Phone Repair begrepen. Zij doen er alles aan om uw Nokia reparatie snel en professioneel af te werken. En dat tegen een scherp concurrerend tarief. Bovendien wordt er op al onze Nokia reparaties een garantie gegeven van 6 maanden.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.