Onze monteurs horen vaak het verhaal dat men smartphones heeft laten  vallen, dus dat kan u ook overkomen zijn.  Dan is de kans groot dat er een barst of scheur in uw Nexus 5 scherm is gekomen. Buiten het feit dat een barst of een kapot scherm heel vervelend is om mee te werken, zijn de gevolgen van een kapot glas in uw Nexus 5 nog veel erger.

Er kan namelijk vocht – of waterschade gaan optreden. Door vocht- en waterschade ontstaat er corrosie in uw Nexus. Deze schade merkt u niet meteen, dit gebeurt geleidelijk door de corrosie (= roest). Door het vocht kunnen andere functies uit gaan vallen zoals het geluid, of de werking van de batterij. Dus het is aan te raden met een gescheurd scherm snel naar een reparatie-adres voor uw Nexus 5 te gaan.

Nexus 5 scherm vervangen; een reparatie waarop u kunt wachten

Een Nexus 5 scherm vervangen duurt maar kort. U kunt gewoon met uw Nexus 5 in een van onze zaken in Antwerpen, Leuven of Gent langskomen, en op het vervangen van uw Nexus 5 scherm wachten. U moet rekenen op zo’n 30 a 40 minuten.neus-5-reparatie

Terwijl u wacht in de wachtkamer van een van onze zaken, bieden wij u koffie of thee aan. En wilt u uw werkzaamheden gewoon voortzetten op b.v. uw laptop, dan staat onze wifi voor u ter beschikking. Mocht u niet in de buurt wonen of heeft u gewoon geen tijd hiervoor, dan kunt u uw Nexus 5 naar ons opsturen (zie het stappenplan hiervoor op onze website). U krijgt dan via de post uw Nexus 5 weer (verzekerd) gerepareerd terug. Wij houden u digitaal op de hoogte van de reparatie rond het vervangen van uw glas op uw Nexus.

Eenvoudig en snel uw Nexus 5 scherm laten vervangen door gespecialiseerde, deskundige monteurs.

Wij werken alleen met deskundige, goed opgeleide monteurs. Zij scholen zich vaak bij als er nieuwe reparatietechnieken komen of modernere modellen van smartphones op de markt komen. Ieder model is weer uniek. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het stellen van een diagnose over de defecten van uw Nexus.

Een reparatie aan uw Nexus is doorgaans veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe Nexus. Voor het vervangen van een nieuw scherm hebben wij een sterk concurrerende prijs.  Onderdelen voor reparaties zijn bij ons altijd origineel en hebben wij uit eigen voorraad. En op alle reparaties geven wij u ook nog garantie!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.