U woont in Kapellen en heeft een GSM tot uw beschikking, wie niet tegenwoordig? Het kan een ouder model zijn, of het nieuwste, maar u bent erop gesteld, u kent uw eigen GSM van binnen en van buiten en weet precies hoe er mee om te gaan. En dan heeft u pech, uw GSM valt uit uw broekzak en is defect.

Van buiten kan het scherm of de behuizing gescheurd zijn, maar intern weet u het niet meteen. Uw GSM doet het gewoon niet. Dan is het dringend noodzakelijk uw GSM naar een deskundige reparatieshop voor GSM’s te brengen, waar u uw GSM kunt laten herstellen. Een herstelling aan uw GSM  blijkt in de praktijk een stuk voordeliger te zijn dan het kopen van een nieuwe GSM. Bovendien wilt u graag uw eigen vertrouwde GSM houden, met al uw persoonlijke gegevens erop.

U zoekt een gecertificeerd bedrijf voor uw GSM reparatie in Kapellen

U heeft vast al eens in uw kennissenkring de naam New Phone Repair gehoord. Zij hebben verschillende zaken en hebben een goede naam opgebouwd op het gebied van gespecialiseerde GSM gsm repair kapellenreparaties. Zij voeren een GSM reparatie met precisie uit, gebruiken originele onderdelen voor de GSM reparaties en hebben alleen gediplomeerde reparateurs in dienst.

Ook werken zij met het meest moderne gereedschap, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er persoonlijke gegevens tijdens een GSM reparatie verloren gaan. Komt u met uw defecte GSM langs bij de repairshop in Kapellen, dan bespreekt u met  de monteur van New Phone Repair het probleem van uw GSM, hij zal de GSM daarna testen en met u de reparatietijd en de onkosten van uw GSM reparatie met u doornemen.

Gaat u hiermee akkoord, dan kan de reparateur meteen met de GSM reparatie starten, want bij New Phone Repair liggen de originele onderdelen van alle modellen en merken GSM’s op voorraad.

Klaar terwijl u wacht op uw GSM reparatie in Kapellen

U bent eraan gehecht de hele dag uw GSM bij u te hebben, dus u wilt uw GSM voor een GSM reparatie niet lang missen.

Dan zullen de reparatietijden van een GSM reparatie u verbazen. Een simpele glas- of behuizingsvervanging duurt slecht 30 minuten, andere GSM reparaties kunnen iets langer duren, maar de monteurs van New Phone Repair hebben zoveel ervaring opgedaan in de GSM reparaties, dat zij voor u precies kunnen inschatten hoelang de GSM reparaties zal gaan duren. 90% van de reparaties duren niet langer dan 3 kwartier. En die tijd hoeft u niet te verspillen.

U kunt tijdens de GSM reparatie op uw gemak een kop koffie drinken in de wachtkamer van New Phone Repair te Kapellen, u kunt de nieuwste snufjes op smartphonegebied bekijken of u kunt uw zakelijke bezigheden voortzetten op een laptop of tablet. New Phone Repair biedt haar clientèle in Kapellen gratis wifi aan.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.