U zoekt op internet naar een goed en betrouwbaar adres, waar u met uw kapotte HUAWEI naar toe kunt gaan.
Want er kan van alles met uw HUAWEI gebeuren in de loop van de tijd.

Uw HUAWEI kan vallen, en meestal zit er dan een barst in het scherm of is de achterkant aan diggelen gegaan.
Er kan vocht- of waterschade zijn opgetreden door een plens water of iets anders, wat over uw toestel is gelopen.

Uw accu kan opeens niet meer opladen, of loopt juist supersnel leeg, heel vervelend want er is niet altijd netstroom ter beschikking. Maar ook kunnen er mankementen zijn aan uw software, uw geluid, uw microfoon.

Dit kan bij iedereen gebeuren, dus ook bij u. Maar al deze problemen kunnen worden opgelost door de monteurs van New Phone Repair, de telefoonreparatiezaak, in Gent en Antwerpen.
Kijkt u eens naar de beoordelingen van eerdere klanten, zij waren zeer tevreden over de reparaties aan HUAWEI, maar ook aan andere modellen en merken.

HUAWEI ; alleen door gediplomeerde monteurs

Als u mankementen aan uw HUAWEI heeft, is het altijd de moeite waard eerst eens langs te komen voor informatie over deze reparatie in plaats van meteen een nieuw toestel te kopen.
In de meeste gevallen is een reparatie beduidend goedkoper!

Als u in een van onze zaken met uw defecte HUAWEI langskomt, zult u versteld staan van de vakman kennis van onze monteurs.

Zij onderzoeken de defecten aan uw HUAWEI. Zij informeren u over de tarieven van een vervanging van uw scherm, achterkant of accu.

Zij kijken in uw HUAWEI om te zien of er corrosie (=roest) is opgetreden na vocht- of waterschade. Zij meten de accu door en bekijken of uw software up to date is. Is het niet meteen duidelijk wat het mankement aan uw HUAWEI is, dan bieden zij u een gratis onderzoek aan.

Na dit onderzoek bespreken zij met u welke herstellingen er aan uw HUAWEI gedaan moeten worden en hoeveel tijd dit u gaat kosten.

Voor simpele schermvervangingen, achterkantvervangingen en accuvervangingen hoeft u slechts een klein half uurtje uit te trekken, net genoeg tijd om uw kop koffie op te drinken.
Andere reparaties kunnen iets langer duren, maar onze monteurs geven u altijd een goede inschatting van de reparatietijd.

En terwijl u wacht in onze wachtkamer, kunt u gebruik maken van onze gratis wifi. Zo kunt u op een andere digitale manier bereikbaar blijven voor uw sociale contacten.

HUAWEI reparatie ; na een half uurtje weer bellend de zaak uit

Onze zaken in Antwerpen, Leuven en Gent zijn 6 dagen per week geopend voor reparaties. Bij al onze zaken zijn parkeerplaatsen voor de deur, New Phone Repair is makkelijk bereikbaar.
U kunt altijd langskomen, een afspraak maken tevoren is niet nodig.

Heeft u het echter  te druk om persoonlijk langs een van onze zaken in Gent, Antwerpen of Leuven te komen, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om uw defecte HUAWEI naar ons op te sturen. Wij hebben deze procedure beschreven op onze website met een stappenplan. Mocht u hiervoor kiezen, dan moet u uw HUAWEI altijd eerst digitaal aanmelden, voordat u hem opstuurt. Tijdens dit vervoer is uw toestel verzekerd.

Of u nu uw HUAWEI naar een van onze zaken brengt of per post opstuurt ter reparatie, op iedere reparatie geven wij u garantie. Een garantie van 6 maanden. Dit kunnen wij doen omdat wij werken met originele onderdelen.
Die onderdelen hebben wij van uw HUAWEI op voorraad.

Kortom, u zocht een goed en betrouwbaar adres voor een telefoonreparatie, bij New Phone Repair bent u op het juiste adres gekomen!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.