Waar zit de dichtstbijzijnde repairshop voor een deskundige GSM reparatie? zult u zich ongetwijfeld afvragen, als u van de ene dag op de andere een niet meer werkende GSM in uw handen heeft. Dat is een echte tegenvaller, want u bent graag de hele dag online, houdt ervan op de hoogte te zijn van alle sociale media. En dan is het antwoord op uw vraag: de dichtstbijzijnde repairshop Van New Phone Repair is vlakbij Wijnegem, op korte afstand van uw woonplaats, nog geen 10 minuten rijden. En New Phone Repair is ook nog eens 6 dagen per week geopend om uw defecte GSM in no time te onderzoeken en te herstellen.

Een GSM rweparatie Wijnegem in no time uitgevoerd

New Phone Repair heeft een zeer goede naam in de GSM reparatiebranche opgebouwd om de volgende redenen:

  1. De monteurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd
  2. Voor de GSM reparaties worden originele merkonderdelen ingezet
  3. De GSM reparaties worden uitgevoerd met het meest moderne precisiegereedschap

Eerdere klanten van New Phone Repair hebben New Phone Repair beoordeeld op de afhandeling van de GSM reparaties en kwamen tot zeer positieve reviews. Leest u deze maar eens op onze site en u zult ervan overtuigd raken dat ook uw defecte GSM bij New Phone Repair in de beste handen is.

Een GSM schermvervanging met 12 maanden garantie

Bij New Phone Repair staan de reparateurs 6 dagen per week klaar om uw kapotte GSM te herstellen. Zij gebruiken hiervoor originele onderdelen van het merk waarvan uw GSM is. Deze onderdelen liggen nagenoeg klaar voor gebruik, er gaat geen tijd verloren met bestellingen. Komt u voor een GSM schermvervanging, dan kunt u er zeker van zijn dat u op deze GSM schermvervanging kunt wachten, hiervoor trekt men bij New Phone Repair slechts een klein half uur voor uit! En tijdens de wachttijd kunt u genieten van een gratis kop koffie.

New Phone Repair: de zaak voor een supersnelle GSM schermvervanging!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.