Is er in de buurt van St.Niklaas een repairshop voor uw kapotte GSM? Dat zult u zich meteen afvragen als u pech hebt en uw GSM aan diggelen op de grond ligt. Meestal is dan alleen het scherm gebroken, soms de behuizing. En die 2 onderdelen kunnen bij een GSM vervangen worden door nieuwe exemplaren. Maar in zo’n pechgeval kunt u beter voor een deskundig advies naar een van onze repairshops gaan, ook  in de buurt van St.Niklaas is er een vestiging. Daar kunt u informeren of uw GSM nog een reparatie waard is, hoelang zo’n GSM reparatie gaat duren en wat de onkosten zijn die uw GSM reparatie met zich meebrengt.

Een GSM reparatie St. Niklaas op maat

Kom naar de vestiging die het dichtst bij Lokeren in de buurt zit en leg uw vragen voor aan de gediplomeerde monteurs, die bij New Phone Repair in dienst zijn. Zij zullen uw defecte GSM aannemen en deze doorlichten op schade en mankementen. Zij bespreken met u  de mogelijkheden van een GSM reparatie. Wat zijn de defecten aan uw GSM, moeten er onderdelen vervangen worden, wat is de prijs van de GSM reparatie? Laat u zich goed informeren, transparantie voor alles. Kiest u uiteindelijk voor een GSM herstelling, dan bent u bij New Phone Repair gewaarborgd voor  een vakbekwame GSM herstelling:

  1. De monteurs zijn gecertificeerd voor GSM reparaties
  2. Voor de herstelling worden originele merkonderdelen gebruikt
  3. De GSM reparatie wordt uitgevoerd met het meest moderne gereedschap

Een GSM schermvervanging: een gegarandeerde GSM herstelling

U wilt  uw GSM niet lang missen, u wilt bereikbaar zijn en blijven voor uw sociale contacten. Dat begrijpt men heel goed bij New Phone Repair en het service team doet er alles aan om aan uw wens tegemoet te komen. In de repairshop liggen dan ook de meest gangbare onderdelen voor een GSM reparatie op voorraad en dat geldt zeker voor de originele GSM schermen.

Als u uw GSM inlevert met een gescheurd glas, dan gaat de monteur meteen aan de slag. Hij vervangt het totale glas voor een nieuw origineel touchscreen. En binnen een half uur bent u weer voor 100% bereikbaar voor al uw relaties.

New Phone Repair: de zaak voor een snelle GSM schermvervanging!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.