Wist u dat New Phone Repair sinds kort ook een repairshop in Namen heeft gevestigd?  New Phone Repair, de repairshop, waar u voor iedere GSM reparatie terecht kunt. Ongeacht het merk GSM of het model GSM. Ons bedrijf is gespecialiseerd in reparaties aan allerlei soorten GSM’s, telefoons en smartphones. Wij werken met veelzijdige, gecertificeerde reparateurs, die al jarenlange ervaring hebben in het herstellen van de nieuwste en modernste GSM’s, maar ook in het herstel van het oudere model, voor hen maakt dit niet uit. Onze monteurs willen maar een ding, en dat is dat uw GSM weer functioneert zoals voorheen. Komt u met uw kapotte GSM in onze zaak te Namen, dan zullen onze monteurs uw GSM eerst testen en doorlichten, waar het defect zit. Zij offreren u voor de GSM reparatie een prijs, waar u wel of niet mee akkoord kunt gaan. Mocht uw GSM het niet meer waard zijn, om hem te laten repareren, dan zullen ze dit u ook eerlijk vertellen, New Phone Repair gaat altijd voor openheid , eerlijkheid en transparantie.

Wij maken gebruik van het meest moderne gereedschap tijdens een GSM reparatie Namen

In onze zaken werken wij alleen met geavanceerde tools om uw GSM reparatie tot in de perfectie uit te voeren. Zonder dat u bang hoeft te zijn dat er persoonlijke gegevens tijdens een GSM reparatie verloren zullen gaan, dat garanderen wij u. Wij voeren onze GSM reparaties uit met originele onderdelen, afhankelijk van het merk van uw GSM. Van de meeste merken GSM hebben wij die originele materialen op voorraad liggen. Zo gaat er geen tijd verloren met bestellen van reparatiematerialen, en kunnen onze monteurs in Namen meteen aan de slag met uw GSM reparatie. Op de meeste GSM reparaties kunt u gewoon wachten, doorsnee staat hier een half uurtje voor. En zeker als de GSM reparatie bestaat uit het vervangen van een GSM onderdeel, b.v. een scherm, een achterkant of een connector o.i.d. Mocht er meer schade aan uw GSM zijn dan verwacht, dan spreken wij met u een tijd af dat u uw GSM weer op kunt halen, u kunt dan hierop rekenen.

Een GSM reparatie Namen prijs, waar u niet van schrikt.

New Phone Repair heeft meerdere vestigingen in België. Dat heeft zeer veel voordelen. Monteurs kunnen uitgewisseld worden, maar er is ook altijd een voorraad aan onderdelen en materialen. Die kopen wij dan in het groot in, waardoor de prijzen voor een GSM, telefoon of smartphone reparatie aan zienlijk goedkoper zijn dan bij andere repairshops. Vergelijkt u maar eens onze reparatieprijzen, u zult verbaasd staan.

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.