U bent inwoner van Lokeren en had tot nu toe een snel werkende GSM zonder problemen. Helaas is een GSM een gebruiksapparaat, u loop er de hele dag mee in uw handen, zak of tas. Dan gebeurt er regelmatig een ongelukje, de kans is groot , ook bij u. Uw GSM valt uit uw handen, klettert op de grond en heeft als resultaat een ontsierende barst op het scher. Daar moet snel iets aan gebeuren, anders heeft u kans op vochtschade aan uw gescheurde GSM. Omdat een vochtschade reparatie aan een GSM beduidend duurder is als een GSM schermvervanging raden wij u aan spoedig  naar een van onze repairshops in de buurt van Lokeren te gaan, voor een supersnelle schermvervanging. Uw GSM is het zeker waard!

Een supersnelle GSM reparatie Lokeren met merkonderdelen

Kom naar New Phone Repair met uw defecte GSM en bespreek met onze monteur de mogelijkheden van een GSM reparatie. Wat zijn de mankementen aan uw GSM, worden er onderdelen vervangen, wat is het prijskaartje van de GSM reparatie? Laat u zich goed voorlichten, dan ontstaan er achteraf ook geen misverstanden m.b.t. de GSM reparatie. Kiest u uiteindelijk voor een GSM reparatie, dan bent u bij New Phone Repair verzekerd van een hoog gekwalificeerde GSM herstelling:

  1. De monteurs zijn gediplomeerd
  2. Voor de reparatie worden originele merkonderdelen gebruikt
  3. De GSM reparatie wordt uitgevoerd met de meest moderne tools

Een GSM schermvervanging: een spoedreparatie waarop u kunt wachten te Lokeren

U wilt het liefste wachten op uw GSM reparatie, gewend dat u bent om uw GSM in uw zak te hebben. En daar speelt New Phone Repair op in, zij proberen van iedere GSM reparatie een spoedreparatie te maken, m.a.w. u kunt dan op deze GSM reparatie wachten in de zaak. Om die reden heeft iedere repairshop de originele onderdelen, die gebruikt worden bij een GSM reparatie, op voorraad liggen. Op deze manier kan onze reparateur meteen aan uw GSM herstelling beginnen en staat u binnen een half uur weer op straat met een voor 100% werkende GSM.

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.