Zoekt u in Deurne of daar vlakbij een bekwame repairshop voor uw defecte GSM, dan heeft u geluk, want een van de reparatiecentra van New Phone Repair is vanuit Deurne goed bereikbaar. Hoogstens 10 minuten, en dan weet u in ieder geval zeker dat uw GSM vakkundig gerepareerd wordt door gediplomeerde reparateurs. Bovendien krijgt u bij New Phone Repair op iedere GSM herstelling 12 maanden garantie, dat is dus kiezen voor vakbekwaamheid en zekerheid. De GSM reparaties worden namelijk alleen maar uitgevoerd met originele merkonderdelen en met behulp van uiterst precisiegereedschap, waardoor u met uw GSM geen risico loopt tijdens een GSM reparatie.

New Phone Repair: bij u in de buurt Deurne

New Phone Repair, is met  verschillende reparatiecentra voor GSM’s in België gevestigd. Zij hebben reeds jarenlange ervaringen in het herstellen van GSM’s, zij staan nergens meer van te kijken mocht u met uw ongeluksverhaal in de shop komen voor een GSM reparatie. De monteurs horen dagelijks pechverhalen over GSM’s, laten vallen, in de wc gegleden, er iets op laten vallen, het kan allemaal gebeuren. Maar GSM reparaties zijn goed uit te voeren en ook betaalbaar bij New Phone Repair. Een GSM reparatie is stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe GSM. De monteur maakt voor u graag een prijsvergelijking.

Een GSM schermvervanging te Deurne is zo gebeurd.

Mocht alleen het scherm van uw GSM gescheurd of gebroken zijn, dan kunt u 6 dagen per week spontaan langs een van de repairshops komen, ook langs de vestiging die vlakbij Deurne is. De originele schermen van uw GSM liggen daar voorradig, klaar om ingezet te worden bij een acute schermherstelling. Een schermherstelling is een superkorte GSM herstelling, hij duurt nog geen half uur. U kunt gewoon in onze wachtkamer wachten, wij bieden u tijdens de wachttijd op de GSM schermvervanging een lekkere kop koffie aan. New Phone Repair: voor een gegarandeerde GSM reparatie!

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.