U bent op zoek naar een degelijk en betrouwbaar adres voor uw gsm reparatie in Gent Brugge?

Opeens heeft u een niet werkende gsm of smartphone. Geen paniek, u hoeft niet meteen een nieuw duur toestel aan te schaffen. In de meeste gevallen is een gsm reparatie / smartphone reparatie sneller en zeker goedkoper.

U bent bij het juiste adres aangekomen, New Phone Repair, het adres voor een snelle degelijke gsm reparatie te Gent Brugge. (Maar ook hebben wij een zaak voor gsm reparatie te Antwerpen). New Phone Repair heeft al jarenlang een zeer goede naam in de gsm reparatie branche.

In de zaak te Gent Brugge werken goed opgeleide gecertificeerde monteurs, die op de hoogte zijn van oudere en nieuwere modellen gsm’s. Deze monteurs blijven zich op de hoogte stellen van nieuwe technieken in de gsm reparatiesector. Zij repareren alle gsm’s met originele onderdelen, die altijd in de zaak te Gent Brugge voorradig zijn.

gsm-repair-gent

 

 

New Phone Repair voor een snelle reparatie van uw gsm in Gent Brugge.

U heeft pech gehad en heeft uw gsm laten vallen. Dan kan een ieder overkomen. Onze monteurs zien dagelijks smartphones met een kapot glas.
Als u snel bent met het vervangen van uw smartphone scherm, kunt u problemen aan uw gsm voorkomen. De kans is namelijk groot dat er door de barst of scheur in uw gsm langzaam vocht sijpelt.

U merkt daar in 1e instantie niet veel van, alleen het zicht op uw scherm door de scheur is wat vertroebeld. Maar dan lijkt het erop dat er meer problemen aan uw smartphone komen, het geluid valt weg, de batterij loopt sneller leeg of laadt minder op.

Al die problemen  zijn de gevolgen van corrosie (= roest) welke door het vocht veroorzaakt wordt. Door het smartphone scherm snel te laten vervangen, krijgt corrosie geen kans in uw gsm.
Binnen 30 a 40 minuten zetten onze monteurs een nieuw scherm op uw smartphone, klaar terwijl u wacht. Wij repareren doorgaan veel iPhone modellen maar u kunt bij ons terecht voor alle smartphone toestellen.

New Phone Repair voor een professionele reparatie van uw gsm in Gent Brugge.

Mocht u al langer gewacht hebben met het vervangen van uw scherm, of is er flinke waterschade aan uw smartphone gekomen omdat uw gsm b.v. in de wasmachine is meegewassen, dan spreken we van waterschade.

Maar ook in dit geval zijn onze monteurs deskundig in het repareren. Zij stoppen uw gsm in een speciale chemische vloeistof, welke ervoor zorgt dat de corrosie oplost. Zij bekijken uw smartphone of er onderdelen vervangen moeten worden en bespreken met u hun diagnose en het kostenplaatje van deze gsm herstellingen.

Aan u de keus of u deze telefoonherstellingen daadwerkelijk wilt laten doen. Wij werken met zeer sterk concurrerende prijzen, het is dus zeker de moeite met een defecte gsm langs een van onze zaken te Gent Brugge of Antwerpen te gaan.

Altijd parkeerruimte bij vestiging Gent.

U kunt altijd voor de deur parkeren. Terwijl u wacht kunt u in onze wachtkamer van een kop koffie genieten en gebruik maken van onze gratis wifi. Mocht u echter helemaal geen tijd hebben om langs te komen, dan bieden wij u de service om uw gsm op te sturen.
Op onze website staat een stappenplan hoe u dit moet doen. Uw gsm is verzekerd tijdens dit transport, en u wordt digitaal op de hoogte gehouden van de staat van uw gsm reparatie.

Waarom naar New Phone Repair in Gent Brugge?

  • Sterk concurrerende prijzen
  • Snelheid en accuratesse
  • Professioneel serviceteam
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • Kosteloos onderzoek (met uitzondering van waterschadetoestellen)

Een GSM reparatie Gent waarop u kunt wachten onder een kopje koffie.

U heeft uw GSM altijd in gebruik, en bent totaal niet gewend om GSM-loos door het leven te gaan. Toch kan ook uw GSM het een keertje begeven!

Maar hoe kunt u uw GSM nu missen, alles staat erin! Dat begrijpt men heel goed bij New Phone Repair Gent.  Daarom zijn zij erin getraind om heel snelle GSM reparaties uit te voeren, GSM-reparaties Gent waarop u kunt wachten, gewoon in de zaak van New Phone Repair.

GSM reparaties Gent, waarbij de versleten onderdelen van uw GSM binnen een kwartier verwisseld worden.

Dat kan alleen bij New Phone Repair, waar de originele materialen en onderdelen van alle merken en modellen GSM’s klaarliggen, klaar om ingezet te worden tijdens de spoed GSM reparatie Gent.

Bij New Phone Repair weet men alles over GSM reparaties.

New Phone Repair is een bekende naam op het gebied van GSM reparaties Gent.

GSM reparaties van allerlei merken en modellen GSMs.

New Phone Repair heeft in GSM reparaties al jaren ervaring. De monteurs volgen de nieuwste ontwikkelingen van GSM reparaties, zij weten alles van GSM reparaties.

En bij New Phone Repair heeft men maar een doel voor ogen, iedere GSM reparatie tot een succes te maken. Maar dan wel in een korte tijd, en ook tegen een betaalbare prijs.  Daarom heeft men bij New Phone Repair zoveel goodwill opgebouwd in GSM reparaties Gent!

Een GSM reparatie Gent die betaalbaar is.

Als uw GSM niet meer werkt, kan dat probleem van simpele aard zijn. Misschien is alleen uw connector beschadigd, of uw microfoon. Misschien is de accu van uw GSM versleten.

Al deze GSM reparaties zijn simpel uit te voeren, het probleem is in een half uurtje verholpen. Gaat u naar New Phone Repair Gent voor zo’n GSM reparatie, dan zult u verwonderd staan. Hier werkt men nog met betaalbare reparatie prijzen. Het is echt meer dan de moeite waard om bij een GSM reparatie Gent naar New Phone Repair te gaan.

De meeste keren zult u bij New Phone Repair gewoon op uw GSM reparatie Gent kunnen wachten, u hoeft uw GSM dan niet lang te missen.

 

 

 

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.