U bent op zoek naar een degelijk en betrouwbaar adres voor uw gsm reparatie in Gent Brugge?

Opeens heeft u een niet werkende gsm of smartphone. Geen paniek, u hoeft niet meteen een nieuw duur toestel aan te schaffen. In de meeste gevallen is een gsm reparatie / smartphone reparatie sneller en zeker goedkoper.

U bent bij het juiste adres aangekomen, New Phone Repair, het adres voor een snelle degelijke gsm reparatie te Gent Brugge. (Maar ook hebben wij een zaak voor gsm reparatie te Antwerpen). New Phone Repair heeft al jarenlang een zeer goede naam in de gsm reparatie branche.

In de zaak te Gent Brugge werken goed opgeleide gecertificeerde monteurs, die op de hoogte zijn van oudere en nieuwere modellen gsm’s. Deze monteurs blijven zich op de hoogte stellen van nieuwe technieken in de gsm reparatiesector. Zij repareren alle gsm’s met originele onderdelen, die altijd in de zaak te Gent Brugge voorradig zijn.

gsm-repair-gent

 

 

New Phone Repair voor een snelle reparatie van uw gsm in Gent Brugge.

U heeft pech gehad en heeft uw gsm laten vallen. Dan kan een ieder overkomen. Onze monteurs zien dagelijks smartphones met een kapot glas.
Als u snel bent met het vervangen van uw smartphone scherm, kunt u problemen aan uw gsm voorkomen. De kans is namelijk groot dat er door de barst of scheur in uw gsm langzaam vocht sijpelt.

U merkt daar in 1e instantie niet veel van, alleen het zicht op uw scherm door de scheur is wat vertroebeld. Maar dan lijkt het erop dat er meer problemen aan uw smartphone komen, het geluid valt weg, de batterij loopt sneller leeg of laadt minder op.

Al die problemen  zijn de gevolgen van corrosie (= roest) welke door het vocht veroorzaakt wordt. Door het smartphone scherm snel te laten vervangen, krijgt corrosie geen kans in uw gsm.
Binnen 30 a 40 minuten zetten onze monteurs een nieuw scherm op uw smartphone, klaar terwijl u wacht. Wij repareren doorgaan veel iPhone modellen maar u kunt bij ons terecht voor alle smartphone toestellen.

New Phone Repair voor een professionele reparatie van uw gsm in Gent Brugge.

Mocht u al langer gewacht hebben met het vervangen van uw scherm, of is er flinke waterschade aan uw smartphone gekomen omdat uw gsm b.v. in de wasmachine is meegewassen, dan spreken we van waterschade.

Maar ook in dit geval zijn onze monteurs deskundig in het repareren. Zij stoppen uw gsm in een speciale chemische vloeistof, welke ervoor zorgt dat de corrosie oplost. Zij bekijken uw smartphone of er onderdelen vervangen moeten worden en bespreken met u hun diagnose en het kostenplaatje van deze gsm herstellingen.

Aan u de keus of u deze telefoonherstellingen daadwerkelijk wilt laten doen. Wij werken met zeer sterk concurrerende prijzen, het is dus zeker de moeite met een defecte gsm langs een van onze zaken te Gent Brugge of Antwerpen te gaan.

Altijd parkeerruimte bij vestiging Gent.

U kunt altijd voor de deur parkeren. Terwijl u wacht kunt u in onze wachtkamer van een kop koffie genieten en gebruik maken van onze gratis wifi. Mocht u echter helemaal geen tijd hebben om langs te komen, dan bieden wij u de service om uw gsm op te sturen.
Op onze website staat een stappenplan hoe u dit moet doen. Uw gsm is verzekerd tijdens dit transport, en u wordt digitaal op de hoogte gehouden van de staat van uw gsm reparatie.

Waarom naar New Phone Repair in Gent Brugge?

  • Sterk concurrerende prijzen
  • Snelheid en accuratesse
  • Professioneel serviceteam
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • Kosteloos onderzoek (met uitzondering van waterschadetoestellen)

 

 

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentbruggeSchoten

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.