U zoekt een goed en betrouwbaar adres voor uw gsm reparatie in Antwerpen? Dan bent u nu op het juiste adres aangekomen!
Al jarenlang heeft New Phone Repair een goede naam in de gsm reparatie branche. Bij New Phone Repair  te Antwerpen werken monteurs met een gedegen opleiding, zij volgen regelmatig bijscholing in nieuwe reparatietechnieken, omdat er immers steeds andere , modernere modellen van gsm’s op de markt komen. Zij gebruiken voor de gsm reparatie altijd originele onderdelen, die op voorraad liggen. Daardoor krijgt u ook op uw gsm reparatie garantie. Bent u niet woonachtig in Antwerpen, dan kunt u voor uw gsm reparatie ook bij onze vestiging in Gent terecht.

New Phone Repair voor een snelle reparatie van uw gsm in Antwerpen.

Is het scherm van uw gsm gebroken of gescheurd? Heeft u uw gsm per ongeluk laten vallen? Dan is de kans groot dat er langzamerhand vocht in uw gsm kan trekken. Dat vocht veroorzaakt corrosie in uw gsm. Door corrosie kunnen verschillende onderdelen langzaam uitvallen.gsm repair kapellen

U hebt het eerst niet in de gaten, maar het kan gebeuren dat een voor een functies achteruitgaan, denk aan geluid, smartphone scherm, opladen etc. Het is dus raadzaam voor een gsm reparatie snel naar onze zaak in Antwerpen te komen. Een nieuw scherm op uw gsm zetten is een vrij goedkope gsm reparatie.
Deze reparatie kost ook niet veel tijd, slechts zo’n 30 a 40 minuten.

U kunt 6 dagen per week langs onze zaak in Antwerpen komen voor een snelle reparatie. U kunt gewoon in de wachtkamer wachten, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. In onze wachtruimte hebben we gratis wifi voor u beschikbaar.

New Phone Repair voor een professionele reparatie van uw gsm.

Is het echter niet meteen duidelijk wat het mankement aan uw gsm is, dan kijken onze monteurs in uw gsm, en stellen een feilloze diagnose. Zij bespreken met u het onkostenplaatje.
Aan u de keuze om deze gsm reparatie dan ook uit te laten voeren.

Wij werken met sterk concurrerende prijzen. Het is dus altijd de moeite waard eerst met uw kapotte gsm langs onze zaak in Antwerpen te komen, i.p.v. meteen een grote uitgave te doen voor een nieuw toestel. Heeft u echter geen tijd om langs onze zaak in Antwerpen te komen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw gsm op te sturen ter reparatie.

Op de website kunt u het stappen plan hiervoor lezen. Uw gsm is tijdens vervoer verzekerd.  In dit geval vragen wij u uw toestel wel met een half opgeladen accu naar ons toe te sturen voor de telefoon reparatie in Antwerpen

Waarom naar New Phone Repair in Antwerpen?

  • Sterk concurrerende prijzen
  • Snelheid en accuratesse
  • Professioneel serviceteam
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • Kosteloos onderzoek (met uitzondering van waterschadetoestellen)

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentbruggeSchoten

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.