Wilt u graag weten welke capabele repairshop het dichtste bij Schoten ligt, zodat u in het geval van telefoonpech weet waar u meteen naar toe kan rijden? Een repairshop waar de prijzen betaalbaar zijn, waar de monteurs klantvriendelijk en serviceverlenend zijn, en waar de telefoonreparaties snel en gegarandeerd zijn? Dan is New Phone Repair de zaak die u zoekt. New Phone Repair met verschillende zaken in België, onder andere ook vlakbij Schoten. U rijdt hier in 10 minuten naar toe vanuit Schoten. New Phone Repair werkt ook zonder afspraak, dus heeft u plotsklaps telefoonpech, dan hoeft u niet eerst te bellen voor een afspraak, u bent a la minute welkom voor een telefoonreparatie.

Vanuit Schoten snel naar een telefoon repairshop

Omdat de meeste originele onderdelen voor een telefoon reparatie op voorraad liggen, kan de monteur uw telefoon reparatie meteen uitvoeren. Als de klacht duidelijk is, b.v. een versleten accu of een gescheurde behuizing, kan hij dit onderdeel meteen vervangen, en werkt uw telefoon meteen weer als vanouds. Mocht de klacht onduidelijk zijn, test de monteur eerst uw telefoon. Hij maakt een goede diagnose van het mankement en bespreekt met u zijn bevindingen, en de prijs om het mankement te verhelpen. Het is aan u om te besluiten of er dan een telefoon reparatie volgt of niet. Gaat u echter akkoord, dan gaat de telefoonreparatie meteen van start.

Een schermvervanging in Schoten;  voor New Phone Repair een simpele klus

Is uw glas van uw telefoon gescheurd, neem dan geen risico met uw dure telefoon. Door het gebroken glas kan vocht en vuil uw telefoon binnendringen en inwendige onderdelen worden dan aangetast door corrosie. Zorg dat dit u niet overkomt, want een vochtschade behandeling is een stuk duurder dan een simpele schermvervanging. Een schermvervanging is voor New Phone Repair een simpele klus. Met speciaal gereedschap vervangen zij binnen een half uur uw gebarsten scherm in zijn totaliteit voor een nieuw touchscreen. Een fluitje van een cent, deze schermvervanging.

MijnGSMReparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl

Bel ons

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.